Home Jocuri cu tractoare de arat
Jocuri cu tractoare de arat
Jocuri cu tractoare de arat PDF Imprimare Email
Jocuri cu tractoare de arat
Scris de adrian86   
Miercuri, 02 Martie 2011 14:30

Ca un copil, aproape toata lumea a fost pasionata de jocurile cu tractoare de arat. Fie ca au ajuns sa detina o ferma proprie sau sa intemeieze o firma de avocatura, multi au avut o inclinatie pentru tractoare chiar si dincolo de copilarie. In cazul in care nu aveti un tractor la dispozitie, Internetul este un loc bun pentru a satisface dorinta de a avea propria afacere in agricultura. O varietate de jocuri cu tractoare de arat sunt disponibile online.

John Deere Combine Combat
John Deere este unul din marii producatorii mondiali de tractoare . Pentru a ajuta la construirea brandului chiar mai mult, compania a sponsorizat Combine Combat, unul din jocurile cu tractoare de arat in care jucatorul controleaza un tractor John Deere cu scopul de a recolta majoritatea culturilor din domeniu. Trucul este ca un alt, jucator controlat de computer are de realizat aceeasi sarcina. Jucatorul trebuie sa utilizeze tot felul de upgrade-uri si accesorii John Deere reale in scopul de a obtine un avantaj fata de computer.

JCB Rally
JCB Rally este face parte din aceeasi categorie a jocurilor cu tractoare de arat destul de usor de jucat. Puteti utiliza tastele sageata de pe tastatura computerului pentru a conduce un tractor in jurul unei piste de curse. Provocarea este de a evita conurile si obstacolele din cale. Jocul cu tractoare de arat urmareste cat timp este nevoie pentru a finaliza fiecare tur, permitandu-va sa incercati mai multe tururi pana cand veti reusi sa doborati propriul record.

Farm Joc Toyz
Site-ul Farm Game Toyz ofera jocuri cu tractoare de arat printre care si multe alte jocuri de agricultura. Pe partea dreapta a paginii principale se afla o bara de cautare. Tastand "jocuri cu tractoare second hand de arat" veti gasi o multime de jocuri din aceasta categorie. Unul din rezultatele pe care le veti gasi, Turbo Smoke 2008, este un simulator de tractoare in care puteti ajusta plasarea greutatii, umflarea pneului si chiar corpului tractorului in scopul de a transporta incarcatura cat mai rapid la o destinatie prestabilita.

Ultima actualizare în Joi, 16 Iunie 2011 12:11
 


Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator şi 3 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com