Home Tractoare romanesti Tractoare romanesti
Tractoare romanesti PDF Imprimare Email
Tractoare romanesti
Scris de adrian86   
Vineri, 04 Martie 2011 07:05

Un profil complex de tractoare romanesti
Uzina MAT din Craiova produce astazi o gama larga de tractoare romanesti, masini si utilaje, printre care exemplificam pluguri, grape, discuri sau scarificatoare. Uzina produce chiar si masini de imprastiat gunoi de grajd si remorci agricole. Escavatoare, semanatori, combinatoare, freze, cultivatoare si masini de fertilizat vin sa compleze gama larga de utilaje care sunt produse in cadrul uznei de tractoare romanesti de la Craiova.

Rezultatul unei colaborari fructuoase
Cel mai performant dintre tractoarele romanesti, tractorul Zimbru, este rezultatul colaborarii dintre Valtec din Cluj-Napoca si uzina MAT din Craiova, la care si-a adus aportul o firma din Argentina. Aceasta colaborare a dus la realizarea unor tractoare romanesti de calitate superioara, fiind excelente pentru fermierii din Romania. Acest tractor a fost dotat cu elemente standard care le gasim ca variante optionale in cadrul altor tractoare.

De asemenea acest tip de tractoare romanesti sunt dotate si cu elemente optionale precum pilotul automat sau GSP. In schimb exista posibilitatea ca de anul viitor, modelele de tractoare romanesti produse la uzina de la Craiova sa fie dotate si cu transmisie “Powershift”. O premiera in tara noastra in ceea ce priveste tractoarele romanesti este faptul ca noul Zimbru va beneficia de instalatie GPL, lucru care va permite economisirea costurilor carburantilor cu pana la 25 %.

Cateva date tehnice legate de tractoare romanesti Zimbru
Toate modelele de tractoare romanesti Zimbru beneficiaza de motoare Cummins, cu sase cilindri in line, produse in Statele Unite. O solutie benefica a fost echiparea cu opt roti, ceea ce va reduce presiunea pe sol, in ciuda faptului ca greutatea acestuia este mult mai mica decat a celorlalte tractoare din categoria sa. Totodata, acest fapt asigura tractoare U650 o mai buna tractiune pe terenuri alunecoase. Beneficiaza de transmisie elicoidala, cu un raport de transmitere constant, avand patru arbori dispusi in cascada. Cutia de viteze este semisincronizata si este actionata manual prin intermediul celor trei manete disponibile. Cutia are trei trepte de viteza pentru fata si una pentru spate, care totalizeaza 12 viteze fata si patru combinate cu patru game.

Ultima actualizare în Joi, 16 Iunie 2011 13:17
 

Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 5 vizitatori şi 2 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com