Home Tractoare U650
Tractoare U650
Tractoare U650 PDF Imprimare Email
Tractoare U650
Scris de adrian86   
Vineri, 04 Martie 2011 07:05

Modelul de tractoare u650, reprezinta marca cu care romanii s-au mandrit cu mai bine de 40 de ani in urma. Aceasta a revenit pe piata cu un nou model cu care spera sa cucereasca piata romaneasca si nu numai. Aceasta se datoreaza in mare masura lui Danel Dinu, presedintele Uzinei de Masini Agricole si Tractoare (MAT) din Craiova, care a pus la cale noul tip de tractoare u650 numit si Zimbru.

Noile tractoare u650 Zimbru, sunt disponibile deocamdata numai segmentului de piata romanesc. Modelul de tractoare u650 a fost recent lansat, la sediul uzinei din Craiova cu un mare fast asa cum vedem numai in occident si pe continentul american: muzica, jocuri de lumini si dansuri tematice. Compania si-a ales drept slogan pentru lansarea tractorului u650 Zimbru: “Puterea traditiei”.

Tractoarele u650 Zimbru sunt aproape in totalitate schimbate fata de versiunile anterioare. Tractoarele u650 vor reprezenta o imagine noua a uzinei din Craiova. Modelul a fost conceput pentru a oferi cumparatorilor o mare putere de lucru care deserveste o varietate de utilaje auxiliare.

Aceste tractoare u650 care au in componenta numai piese din import, au un pret de achizitionare cu pana la 45% mai mic decat tractoarele similare de pe piata romaneasca, ceea ce constituie un avantaj in aceasta perioada in care fiecare dintre noi cauta sa economiseasca cat mai mult.

Noile tractoare romanesti sunt considerate a fi cele cele mai fiabile tractoare din lume. Aceasta este datorita faptului ca aceste tractoare u650 sunt realizate numai din componente care au o durata de viata foarte indelungata si care se strica mai greu. Durata de viata a acestui tip de tractoare este de aproximativ 10 fara a inregistra niciun fel de defectiune.

Ultima actualizare în Joi, 16 Iunie 2011 13:24
 


Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 4 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com